ABD Ordusunda görev yapan fenomen Michelle Young, intihar ederek hayatına son verdi

Amerika Birleşik Devletleri ordusunda astsubay olarak görev yapan ve aynı zamanda Instagram'da fitness ve moda içerikleriyle tanınan 34 yaşındaki Michelle Young, intihar ederek yaşamına son verdi. Arkasında 12 yaşında bir kız çocuğu bırakan Young'ın intihar nedeni henüz açıklanmadı.

ABD Ordusunda görev yapan fenomen Michelle Young, intihar ederek hayatına son verdi
23 Ocak 2024 - 13:07

Amerika Birleşik Devletleri ordusunda astsubay olarak görev yapan ve aynı zamanda Instagram'da fitness ve moda içeriklerinden dolayı fenomen olan 34 yaşındaki Michelle Young, intihar ederek yaşamına son verdi.

Ardından 12 yaşında bir kız çocuğu bırakan Michelle'nin arkadaşları yaptıkları açıklamada, "Michelle ince ruhluydu, mükemmel bir arkadaştı, bekar bir anneydi, bir askerdi. Birinin hangi dertlerle uğraştığını veya hangi sorunlarla savaştığını asla bilemezsiniz. Kalbimizdeki boşlukları asla dolduramayacağız" ifadelerini kullandılar.

16 Yıl Boyunca Hizmet Etti

18 yaşındayken ilk kez askere katılarak 16 yıl boyunca orduya hizmet eden Young, Afganistan'da iki kez görev aldı. 

Ölüm haberinin ortaya çıkmasından birkaç gün önce Instagram'da kızı Gracie için doğum günü mesajı paylaşarak "Tanıdığım en tatlı kıza mutlu yıllar. Hayatımın en iyi yanı, annen olmam" açıklamasını yapmıştı.

Aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olan Young, Instagram'da kadınlara yönelik bir spor giyim şirketinin modelliğini de yapıyordu.Eylül ayında intihar önleme haftası için bir gönderi paylaşarak 14 yaşındayken abisinin yaşamına son verdiğini hatırlatan Young, sıkıntı içinde olan herkesin yardım almalarını önerdi.

Young'un intiharına neyin sebep olduğu ise henüz açıklanmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com