Türk Müziğinin Efsane İsmi Volkan Kırımlıoğlu Ramiz Phıladelphia'da!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia eyaletinde bulunan ve Türkiye'nin değerli sanatçılarını ağırlamaya devam eden Ramiz Philadelphia, Türk müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Kırımlıoğlu’nu misafir edecek.

Türk Müziğinin Efsane İsmi Volkan Kırımlıoğlu Ramiz Phıladelphia'da!
06 Mayıs 2024 - 21:09 - Güncelleme: 06 Mayıs 2024 - 21:27

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia eyaletinde bulunan Ramiz Philadelphia, Türk müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Kırımlıoğlu’nu misafir edecek.

11 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı saat 21:00'de gerçekleşecek olan bu özel etkinlik, müzik tutkunlarını bir araya getirecek.

Köfteci Ramiz Philadelphia, Türkiye'nin değerli sanatçılarını ağırlama geleneğini sürdürüyor. İş insanı Selçuk Sal Küçük'ün liderliğinde açılan ve hızla popülerlik kazanan mekan, Türk mutfağının lezzetlerini sunarken aynı zamanda müzik ziyafetleriyle de dikkat çekiyor.

Türk müziğinin en sevilen eserlerini seslendirecek olan Kırımlıoğlu, eşsiz sesiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Rezervasyon İçin Hemen Arayın!

ABD'nin en meşhur köftecisi Ramiz Philadelphia'da bu özel geceyi kaçırmak istemeyenler, 267-639-3218 numarasını arayarak yerlerini ayırtabilirler.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 11 Mayıs 2024
Saat: 21:00
Konum: 218 South Street Philadelphia


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com