Paterson'daki Türk Öğrenciden Alkışlanacak Girişim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yer alan Paterson'daki minik bir Türk öğrenci, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle zarar gören kendisi gibi minik kardeşlerini unutmadı. Küçücük bedenine sığdırdığı kocaman ve güzel yüreğiyle onlar için oyuncak yardımı kampanyası başlattı.

Paterson'daki Türk Öğrenciden Alkışlanacak Girişim
15 Şubat 2023 - 17:48 - Güncelleme: 15 Şubat 2023 - 17:52

Uzmanlar, deprem bölgesindeki çocukların yaşadıkları travmadan daha çabuk kurtulabilmeleri için bölgeye gıda ve kıyafet kadar bolca oyuncak gönderilmesi talebinde bulunuyor. 

Paterson'daki Fair Lawn okulunda okuyan Selis Tamur adlı kız öğrenci de Türk kardeşlerini düşündü ve küçük yaşına rağmen büyük bir organizasyon başarısına imza attı.

Tamur, okulundaki öğretmenlerini ve okul yönetimini seferber ederek deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak gönderilmesini sağladı.

Aşağıdaki oyuncak yardımı afişini ABD'deki tüm Türk çocukları da Tamur gibi okudukları okulların yönetimlerine veya öğretmenlerine iletirlerse bu, ABD genelinde çok daha büyük bir kampanyaya dönüşebilir.

Biz de abdpost.com ekibi olarak bu kampanyaya destek olmak için haberi yayınlıyoruz. Haydi veliler, miniklerimizi yönlendirelim.

Oyuncak bağışlarınızı 22 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında 256 Paterson Plank Road Carlstadt, NJ 07072 adresine ulaştırabilirsiniz. Sorularınız için 201 966 99 95 nolu telefondan Yüksel Ulu ile iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com