Oğlunu cezalandırmak istedi:Arabayla ezip geçti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, bir anne, 7 yaşındaki oğlunu cezalandırmak için okuldan eve yürüyerek gelmesi için ceza verdi. Ancak bu ceza yöntemi, aracıyla oğlunu kazara ezmesine neden oldu.

Oğlunu cezalandırmak istedi:Arabayla ezip geçti
18 Şubat 2024 - 22:10 - Güncelleme: 18 Şubat 2024 - 22:28

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde yaşanan üzücü bir olayda, 27 yaşındaki Sarai Rachel James adlı bir anne, 7 yaşındaki oğlunu cezalandırmak için okuldan eve yürüterek ceza verdi. Ancak bu ceza yöntemi, trajik bir kaza ile sonuçlandı.

Polis raporlarına göre James, öğleden sonra Boaz'daki bir okuldan aldığı oğlunu cezalandırmak istedi.

Boaz Polis Şefi Michael Abercrombie, James'in oğlunu cezalandırmak için aracı yavaşlattığında, çocuğun arabanın kapı kolunu tutmaya çalıştığını belirtti. Ancak James, aracı hızlandırarak çocuğun üzerinden geçti.

Çocuk, hafif yaralarla kurtuldu ve hemen Alabama Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından Sarai Rachel James, ağırlaştırılmış çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı ve 50.000 dolarlık kefalet karşılığında serbest bırakıldı. Ancak oğluyla iletişim kurması yasaklandı.

Olay sırasında araçta bulunan 53 yaşındaki bir diğer kadın da, çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlandı ve 500 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com