Belediye Başkanı Adams, Met Gala'ya Hazırlanıyor

New York City Belediye Başkanı Eric Adams'ın eski siyasi rakibi Curtis Sliwa, Adams'ın Pazartesi günü gerçekleşecek olan Met Gala'da, geçen sene Alexandra Ocasio-Cortez'in giydiği “Zenginleri Vergilendir” elbisesi kadar dikkat çekeceğini tahmin ediyor.

Belediye Başkanı Adams, Met Gala'ya Hazırlanıyor
30 Nisan 2022 - 21:54 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 21:57
Moda tutkusu olduğu bilinen ve kıyafetlerine çok para harcayan NYC Belediye Başkanı Eric Adams için Curtis Sliwa, "O, mesaj vermeyi çok iyi bilir. Parlamak istiyor ama aynı zamanda kripto kralı ve şu anki tek çabası New York'u kriptonun merkezi yapmak. Bu yüzden mükemmel, ısmarlama bir takım elbise ile sevdiği Ferragamo ayakkabılarını giyecektir. Ama üzerinde Bitcoin olan bir kolyenin de ortaya çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum. Gösterinin yıldızı olmak isteyecektir ve galadaki tüm para babalarından şehir için para toplamak isteyecektir.” ifadelerini kullandı.

Belediye, başkanlarının, galada ne giyeceğini ve onu kimin giydireceğini sıkı bir şekilde takip ediyor. 

Ancak özel bir kulüp olan Zero Bond; cesur moda tutkunları ve diğer ünlülerle birlikte geçirdiği birçok gecenin Adams'ın şu anki ikonik olay olan Met Gala için iştahını kabarttığını söylüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com