Nadir görülen timsah ameliyatla tedavi edildi: Midesinden çıkanlar şok etti!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde bulunan bir hayvanat bahçesinde yaşayan ve nadir görülen lösistik timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı.

Nadir görülen timsah ameliyatla tedavi edildi: Midesinden çıkanlar şok etti!
20 Şubat 2024 - 22:27 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 22:40

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde bulunan bir hayvanat bahçesindeki olağandışı bir durum, ziyaretçileri şaşırttı.

Omaha şehrindeki Henry Doorly Hayvanat Bahçesi ve Akvaryumu'nda yaşayan bir timsahın midesinden tam 70 adet madeni para çıkarıldı.

Mavi gözleri ve beyaz derisiyle nadir görülen bir tür olan lösistik timsah, timsahın çevresine bozuk paralar atıldığından ve timsahın temizlik sırasında bunları yediğinden şüphelenilerek ameliyata alındı. 

Hayvanat bahçesi yönetimi, ameliyata alınan Thibodaux adındaki 36 yaşındaki timsahın midesinde 70 adet madeni para bulunduğu duyurdu.

Timsahın midesinden çıkarılan bozuk paraların tamamının, herhangi bir sağlık sorunu olmadan çıkarıldığı belirtildi. Veteriner Christina Ploog, bu olayın ardından Thibodaux'un sağlık durumunun normalleştiğini ve hayvanın iyileştiğini ifade etti.

Hayvanat bahçesi yönetimi, hayvanların yaşadığı alanlarda düzenli olarak temizlik yapıldığını ancak timsahların temizlik öncesinde yemek yemiş olabileceğini belirtti. Bu nedenle, hayvanat bahçesi yönetimi, ziyaretçileri "hayvanat bahçesindeki herhangi bir su kütlesine bozuk para atmaktan" kaçınmaları konusunda uyardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com