Minnesota'nın en eski tatil beldesi Lutsen Lodge, tarihe gömüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde, Kuzey Kıyısı boyunca yer alan 139 yaşındaki tarihi tatil köyü Lutsen Lodge, yıkıcı bir yangın sonucunda tamamen yok oldu.

Minnesota'nın en eski tatil beldesi Lutsen Lodge, tarihe gömüldü
07 Şubat 2024 - 09:08 - Güncelleme: 07 Şubat 2024 - 09:24

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde, Kuzey Kıyısı boyunca yer alan tarihi bir tatil köyü olan Lutsen Lodge, meydana gelen yıkıcı bir yangın sonucunda tamamen yok oldu.

139 yaşındaki Lutsen Lodge, Minnesota'nın en eski tatil köyü olarak kabul ediliyor. Tatil köyünün bir Facebook gönderisinde, işletmenin gece boyunca meydana gelen "yıkıcı bir yangın" tarafından yok olduğu belirtildi.

Gönderide, "Burada yaşanan muhteşem anılar kalbimizde, şimdi daha iyi bir şekilde yeniden inşa sürecine başlıyoruz" denildi ve bu olayın 1949 ve 1951'deki yangınlardan sonra tesisin üçüncü yangını olduğu belirtildi.

Dokuz yerel gönüllü itfaiye departmanı ve Cook County Şerif Ofisi, tamamen alevlerle kaplanmış binaya acilen müdahale etti. Basın açıklamasında herhangi bir yaralanmanın rapor edilmediği belirtildi.

Son 5 yıldır tatil köyünü yöneten Genel Müdür Edward Vanegas, sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderide, yangında "bir parçasını kaybettiğini" söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com