Kahraman babanın 8 yıllık mücadelesi: Meksika'ya kaçırılan kızını kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Bryce Weiner adlı bir adam, kızının seks tacirleri tarafından Meksika'ya kaçırılmasının ardından 8 yıl boyunca mücadele etti. FBI'dan beklediği yardımı alamayınca kendi çabalarıyla kızını bulma kararı alarak Meksika'ya giden baba, 8 yıl sonra kızını kurtardı.

Kahraman babanın 8 yıllık mücadelesi: Meksika'ya kaçırılan kızını kurtardı
07 Şubat 2024 - 08:51 - Güncelleme: 07 Şubat 2024 - 09:06

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir adam, seks tacirleri tarafından Meksika'ya kaçırılan kızını 8 yıl sonra buldu.

Kaliforniya'da yaşayan bir ailenin kızı, telefonla mesajlaştığı bir kişi tarafından manipüle edilerek Meksika'ya kaçırıldı. Kızının kayboluşunu FBI'ya bildiren Bryce Weiner, polisten beklediği yardımı alamadı. Vaka, kızının kendi rızasıyla Meksika'ya gittiği gerekçesiyle operasyon yapılamayacağı şeklinde değerlendirildi.

Buna rağmen pes etmeyen Weiner, 3 yıl boyunca polisten haber bekledikten sonra kendi çabalarıyla kızını bulma kararı aldı. Bitcoin yatırımlarını kullanarak Meksika'ya giden baba, tehlikeli yollardan geçerek kızını aradı. Weiner, kartellerin bölgesine kadar girerek potansiyel bilgiler topladı ve kızının internet üzerinden ulaşabileceği bir platform oluşturdu.

Stratejisi sonuç verdi ve kızı, kartellerin elinden kaçıp ABD yetkililerine ulaşmayı başardı. Kız, neredeyse çıplak bir şekilde büyükelçiliğe sığındı. 8 yıl sonra kavuşan baba ve kızı, Kaliforniya'ya dönerek yeniden bir araya geldi.

Weiner, yaşadığı bu deneyimi kitaplaştırmayı planlıyor ve şu anda kızıyla birlikte hayatına devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com