İkiz kardeşlerin planı kanlı sonla bitti: 2 çocuğun ölümüne yol açtı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde geçen eylülde meydana gelen bir otomobil kazasında, 7 yaşındaki Wilma Miller ve 11 yaşındaki Irma Miller kardeşler hayatını kaybetti. Ancak, kazanın ardında yatan gerçekler oldukça şok ediciydi.

İkiz kardeşlerin planı kanlı sonla bitti: 2 çocuğun ölümüne yol açtı
27 Şubat 2024 - 23:52

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde geçen eylülde yaşanan trajik bir otomobil kazası, 7 yaşındaki Wilma Miller ve 11 yaşındaki Irma Miller kardeşlerin ölümüne neden oldu.Ancak, olayın ardında yatan gerçekler daha karanlık ve şok ediciydi.

Kazanın ardından olay yerine gelen Sarah Peterson (35), polise kendisinin direksiyonda olduğunu iddia etti. Ancak polisin dikkatini çeken nokta, Sarah'ın yanında bulunan tek yumurta ikizi Samantha'nın davranışları oldu.

Görgü tanıklarının ifadeleri de polisin şüphelerini artırdı. Tanıklar, kazadan kısa bir süre sonra iki kadının araca geldiğini ve birinin kıyafet değiştirdiğini belirttiler.

Polis, olay yerinde iki kadının ifadesini aldıktan sonra araçtan ayrılırken kayıt cihazını açık bıraktı. Bu kayıtlarda Samantha'nın, kaza sırasında metamfetamin etkisi altında olduğu ve Sarah'a suçu üstlenmesi için baskı yaptığı ortaya çıktı. Sarah, daha önce hapse girmiş ve çocuklarına Samantha'nın bakmıştı. Samantha ise, suçu üstlenmesi için Sarah'a borçlu olduğunu düşünerek bu planı hazırlamıştı.

 

Sonuç olarak, ikiz kardeşlerin planı polisin şüpheleri sayesinde bozuldu ve her ikisi de ağır hapis cezalarıyla karşı karşıya kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com