George W.Bush, Hamdi Ulukaya'yı Davet Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı George W. Bush resim sergisi açmaya hazırlanırken, İlham veren 43 göçmenin portresini açıkladı. Geçtiğimiz gün Chobani yoğurtlarının sahibi Hamdi Ulukaya ile bir araya gelen Bush resim sergisi öncesi bir süre görüştü.

George W.Bush, Hamdi Ulukaya'yı Davet Etti
24 Nisan 2021 - 13:57
Dallas'taki Southern Methodist Üniversitesi'ndeki George W. Bush Başkanlık Merkezi'nde ilham verici göçmenlerin 43 yeni portresi görücüye çıkacak.
"Amerika Göçmenlerinin Portreleri"  konul sergide, Bush'un resmettiği spor yıldızlarının, politikacıların, CEO'ların ve gündelik kahramanların portreleri yer alıyor. "Amerika'nın sayısız yollarını hatırlatan" özel, sınırlı süreli bir sergidir. daha iyi bir yaşam arayışıyla buraya gelenler tarafından güçlendirildi "diyor. Sergi, Bush'un Out of Many, One: Portraits of America's Immigrants  (Crown, 38 $) adlı yeni kitabı aynı anda yayınlandı.

Dallaslıların en tanınan yüzlerinden biri, 1998'de NBA'de oynamak için Almanya'dan Dallas'a gelen Mavericks yıldızı Dirk Nowitzki, 2019'da emekli olduktan sonra ABD vatandaşı olma süreci kitapta yer alıyor. 

Kitapta, ABD dışişleri bakanları Henry Kissinger ve Madeleine Albright ; golf yıldızı Annika Sorenstam ; film yıldızı ve eski California Valisi Arnold Schwarzenegger ; Austin merkezli profesyonel koşucu Gilbert Tuhabonye ; teknoloji CEO'su  Roya Mahboob ; Ernst & Young yetenek lideri  Thear Suzuki ; ve Chobani yoğurt kurucusu  Hamdi Ulukaya'nın hikayeleride yer alıyor.


Bush kitabı anlatırken, "Özünde göç, kendine güvenen ve başarılı bir ulusun işaretidir. Ülkemiz hakkında dünyanın her yerinden insanların evlerini terk etmeye, ailelerini terk etmeye ve her şeyi riske atmaya istekli olduğu bir şeyler söylüyor. ülkemize gelin. Yetenekleri, sıkı çalışmaları ve özgürlük sevgisi, dünyanın lideri olmamıza bu insanlar destek verdi." diye konuştu.

Önceki gün CBS Sunday Morning ile yaptığı röportajda Bush, başkanın anlamlı bir göç reformu yapmaması nedeniyle yaşadığı en büyük hayal kırıklıklarından birini söyledi ve Kongre'yi göçle ilgili "sert söylemlerini" yumuşatmaya çağırdı.

"Çoğundan Biri" 3 Ocak 2022'ye kadar Bush Center'da sergilenecek. Süreli biletler (10 $) önceden online olarak satılmakta Sergi her hafta Salı'dan Cumartesi'ye 10: 00-15: 00 açık kalacak.
 
Hamdi Ulukaya, daha sonra George W. Bush Enstitusu tarafından düzenlenen Liderler forumuna katıldı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com