Charlotte Uçağında Yolcuyu Koltuğa Bağladılar

Şok eden görüntüler, American Airlines Dallas-Fort Worth Havalimanı'ndan kalkan ve Charlotte'a gitmekte olan uçağında kaydedildi. Havayolu şirketi personelini savunurken, video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Charlotte Uçağında Yolcuyu Koltuğa Bağladılar
11 Temmuz 2021 - 12:58
Sosyal medya kullanıcısı arieana yaşanan tuhaf olayı kameraya kaydetti ve takipçileriyle paylaştı.
Önceki gece geç saatlerde gerçekleşen uçuş sırasında uçaktan inmekte olan Arieana, uçakta bir kadın sesini duyunca telefonun kamerasını açtı.
Uçuş görevlilerinin saat 1.30 civarında gürültüsü ve biriyle arbede yaşadığını belirten  Arieana, Pilot anons yaparak herkese yerlerinde kalmaları yönünde uyarırken, uçağın ön kısmında bir kadın bağırtısı herkesi uyandırdı.

Uçaktan inerken kamerasını açan genç kadın yolculardan birinin ön sıralarda koltuğa bağlandığını kaydetti. Uçaktan çıkarken bir sedyeyle bekleyen sağlık görevlilerine dikkat çeken Arieana, kadının uçağın kapısını açmak istediğini ve bir görevliyi tartakladığını söyledi. 
Yolcular uçaktan inmek için yanından geçerken kadının ağladığını ifade etti. .

Olaydan sonra yayınlanan videolarda, kadının uçuş sırasında uçaktan korktuğu için uçağı durdurmaya çalıştığını ve acil çıkış kapısını açmak istediği yönünde bağırtılar olduğunu belirtildi.

American Airlines'ın bir sözcüsü, yolcunun mürettebata yönelik fiziki saldırı nedeniyle ve uçağın güvenliğini sağlamak için böyle bir yola başvurduklarını açıkladıkları metin şöyle: 
"6 Temmuz'da Dallas-Fort Worth'tan (DFW) Charlotte'a (CLT) uçarken, American Airlines'ın 1774 sefer sayılı uçuşundaki mürettebat, bir müşterinin ön biniş kapısını açmaya çalışması ve fiziksel saldırıya uğramasının ardından potansiyel bir güvenlik endişesi bildirdi. bir uçuş görevlisinin yaralanmasına neden oldu. Diğer müşterilerin ve mürettebatımızın güvenliği için, birey, uçuş CLT'ye inene ve kolluk kuvvetleri ve acil durum personeli tarafından karşılanabilene kadar zaptedildi. Kadının, American Airlinesin uçuşa yasak listesine alınmadan önce bir değerlendirme için hastaneye kaldırıldığı bildirildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com