California'nın Mojave Çölü'nde altı ceset bulundu: ABD'de soruşturma başlatıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletindeki Mojave Çölü'nde, El Mirage topluluğunun dışındaki bir kavşakta altı kişinin cesedi bulundu. Bakanlık, özel soruşturma bölümünü görevlendirerek olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı.

California'nın Mojave Çölü'nde altı ceset bulundu: ABD'de soruşturma başlatıldı
25 Ocak 2024 - 13:45 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 13:58

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletindeki Mojave Çölü'nün yerleşime uzak bir bölgesinde altı kişi ölü bulundu. 

Cesetlerden beşi, San Bernardino İlçesi Şerif departmanı memurları tarafından El Mirage topluluğunun dışındaki toprak bir kavşakta bulundu. Şerif sözcüsü Mara Rodriguez'e göre ise altıncı ceset, bir sonraki sabah bulundu.

Rodriguez, olayla ilgili soruşturmaların sürdüğünü ve yetkililerin bu kişilerin nasıl öldüğünü henüz belirlemediğini söyledi.

Rodriguez, yerleşim bölgesinin çok dışında kalan bölgenin uzaklığından dolayı Şerif Departmanı'nın, olay yerini bulmak için California Havacılık Bölümü'nden yardım talep ettiğini belirtti.

Bakanlığın özel soruşturma bölümü üyeleri, 6 kişinin ölümü hakkında cinayet soruşturması yürütmek üzere görevlendirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com