Ankara'dan Amerika'ya: Dr. İlhan Uzel'in diş sağlığındaki uluslararası yükselişi

Dr. İlhan Uzel, Boston'da aldığı eğitimle Amerika'da uzmanlaşarak New Jersey'de tanınan bir isim haline geliyor.

Ankara'dan Amerika'ya: Dr. İlhan Uzel'in diş sağlığındaki uluslararası yükselişi
01 Mart 2024 - 20:33 - Güncelleme: 01 Mart 2024 - 20:44

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde diş hekimi olarak görev yapan Dr. İlhan Uzel, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Boston University Goldman School of Dental Medicine'de aldığı bursla eğitimine devam etti.

Bone biology üzerine Doctor of Science derecesi ve Periodontoloji ve İmplant Cerrahisi uzmanlığıyla American Board of Periodontology Diplomate unvanını kazanarak adını duyurdu.

Kariyeri boyunca birçok önemli görevde bulunan Dr. Uzel, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmanın yanı sıra eğitim ve klinik deneyimlerini geliştirmeye odaklandı.

University of Pennsylvania School of Dental Medicine'deki göreviyle klinik eğitim programlarını yönlendirirken, aynı zamanda özel bir pratisyende periodontist ve implant cerrahı olarak çalıştı. Princeton'da kurduğu Mercer Center for Implants and Periodontics kliniğiyle New Jersey'nin diş sağlığı alanında öncü bir rol üstlendi.

Meslektaşları tarafından yapılan oylama sonucunda 2024 TOP DENTIST NJ seçilen Dr. İlhan Uzel, uzmanlığı ve akademik birikimiyle New Jersey'de tanınan ve güvenilen bir isim haline geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com