ABD'de 64 Yaşındaki Engelli Adamı Döven Çocuklar Tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde 64 yaşındaki Reggie Brown'u darp ederek ölümüne sebep olan 12 ve 13 yaşındaki çocuklar tutuklandı.

ABD'de 64 Yaşındaki Engelli Adamı Döven Çocuklar Tutuklandı!
02 Nisan 2024 - 17:15 - Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 17:25

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, 64 yaşındaki engelli adam Reggie Brown'u öldüresiye dövdükleri iddiasıyla tutuklanan 12 ve 13 yaşlarındaki çocuklar hakkında detaylar ortaya çıktı.

Washington eyaletinde meydana gelen olayda, Reggie Brown bir ara sokakta kovalandıktan sonra 12 yaşındaki bir kız çocuğu ve 13 yaşındaki iki kız çocuğu tarafından darp edildi.

Videoda izlenen görüntülerde, çocukların Brown'u tekmelediği açıkça görülüyor. Yapılan otopsi raporunda, Brown'un künt kafa travması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olayın ardından tutuklanan çocuklara "birinci" ve "ikinci derece cinayet" suçlamaları yöneltildi. Ancak bir çocuk, Brown'u dövmek istemediklerini, kendilerini silahla tehdit eden birinin buna zorladığını iddia etti.

Bu vahşi saldırı sonrasında toplumda büyük bir infial ve üzüntü yaşanırken, yetkililer olayın detaylarını titizlikle araştırmaya devam ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com