ABD Başkanı Joe Biden'dan İlginç İddia: "Amcamı Yamyamlar Yedi"

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, İkinci Dünya Savaşı sırasında amcasının Papua Yeni Gine üzerinde düşen uçağının, yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü

ABD Başkanı Joe Biden'dan İlginç İddia: "Amcamı Yamyamlar Yedi"
18 Nisan 2024 - 14:45

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, savaş kahramanı amcasının İkinci Dünya Savaşı sırasında Papua Yeni Gine üzerinde düşen uçağının yamyamlar tarafından yenmiş olabileceğini öne sürdü. 

Biden, amcası Ambrose J. Finnegan'ın uçağının 1940'larda düştüğü bölgede o dönemde çok sayıda yamyamın bulunduğunu ve amcasının kalıntılarının hiçbir zaman bulunamadığını ifade etti.  

Ancak Daily Mail'e göre, Biden'ın bu açıklaması, Pentagon kayıtlarıyla çelişiyor. Pentagon'a göre, olay 14 Mayıs 1944'te Papua Yeni Gine açıklarında yaşanan bir motor arızası sonucu düşen bir kurye uçağıydı ve amcası pilot değil, yolcuydu.

Biden'ın "yamyam" yorumlarını, akrabasının adını taşıyan bir savaş anıtını ziyaret ettiği Scranton, Pennsylvania gezisinde yaptığı belirtiliyor. Biden, "Bosie Amca" olarak bilinen amcasının çok sayıda yamyamın bulunduğu bir bölgede vurulduğunu ve cesedinin hiçbir zaman bulunmadığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com