6 Şubat depremi, yıldönümünde New York Türkevi'ndeki törenle anıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan New York Türkevi'nde düzenlenen tören ile, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anıldı. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli'nin katıldığı ve kameraya aldığı törende, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran da yer aldı.

6 Şubat depremi, yıldönümünde New York Türkevi'ndeki törenle anıldı
07 Şubat 2024 - 09:48 - Güncelleme: 07 Şubat 2024 - 10:26

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan New York Türkevi'nde 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma töreni düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın katılımıyla birlikte düzenlenen tören, New York Din Hizmetleri Ateşesi ALİ TOS'un dua etmesiyle başladı.


New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'ün de bir konuşma gerçekleştirdiği törende, deprem sonrasında yardım toplama faaliyetlerine katkı sağlayan Türk Amerikan toplumunun kıymetli üyelerine teşekkürler sunuldu.

ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli'nin de katıldığı etkinlikte, New York bölgesinde toplanan tüm yardımların konsolosluk aracılığıyla nasıl koordine edildiğini anlatan bir video gösterimi paylaşıldı.

Törende, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilenirken, yakınlarına da sabır temennisinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com