100 milyar servete ulaşan ilk kadın: Bettencourt Meyers

L'Oreal'in varisi ve yöneticisi olan Françoise Bettencourt Meyers, servetiyle milyarderler arasında zirveye yükseliyor. Mukesh Ambani, Ratan Tata ve Adani gibi büyük isimleri geride bırakan Bettencourt Meyers, L'Oreal'in küresel başarısını yönlendirirken, aynı zamanda dünyanın en zengin kadını unvanını taşıyor.

100 milyar servete ulaşan ilk kadın: Bettencourt Meyers
14 Şubat 2024 - 22:22 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 22:47

Dünya genelinde milyarderler arasında yer alan bir isim, servetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fransız iş kadını Françoise Bettencourt Meyers, L'Oreal'deki sahiplik payıyla dünyanın en zengin kadını unvanını taşıyor. Mukesh Ambani, Ratan Tata ve Adani gibi tanınmış isimlerin servetini geride bırakan Bettencourt Meyers, L'Oreal'in küresel değerini artırmaya devam ediyor.

Bloomberg Billionaires Index'e göre, Bettencourt Meyers'ın serveti son güncellemelerle 100 milyar dolarlık bir sınırı aştı. Bu, bir kadının bu seviyeye ulaşan ilk kişi olması anlamına geliyor. L'Oreal'in hisseleri rekor seviyelere ulaşırken, Bettencourt Meyers'ın serveti de hızla artıyor.

L'Oreal'in başkan yardımcısı ve Tethys'in başkanı olan Bettencourt Meyers, ailesinin iş imparatorluğunu başarıyla yönetiyor. Kendisi ve eşi Jean-Pierre Meyers, işletmenin yan kuruluşu olan Tethys Invest SAS'ı kurarak aile şirketine değer katıyorlar.

Bettencourt Meyers, gösterişli sosyal hayattan uzak durarak, yalnızlığı tercih ediyor ve günlük yaşamında müzik ve edebiyatla ilgileniyor.

Françoise Bettencourt Meyers, L'Oreal'in küresel başarısını sürdürürken, kadınların iş dünyasındaki etkisini de artırmaya devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com