Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCS), Miami Galasında İş Dünyasını Bir Araya Getirecek

Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCS), Miami'de 25 Nisan'da görkemli bir gala düzenliyor. Gala, ABD'nin güney bölgesindeki iş dünyasını bir araya getirerek işbirliği olanaklarını artırmayı amaçlıyor. Galada, iş dünyasının önde gelen temsilcileri ve önemli isimlerin katılımıyla birlikte renkli sunumlar ve özel etkinlikler düzenlenecek.

Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCS), Miami Galasında İş Dünyasını Bir Araya Getirecek
09 Nisan 2024 - 00:02 - Güncelleme: 09 Nisan 2024 - 00:17

Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCS), Amerika'nın güney bölgesindeki iş dünyasını bir araya getirmek ve işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla Miami'de görkemli bir gala düzenlemeye hazırlanıyor.

TACCS, 25 Nisan Perşembe günü Miami'deki muhteşem galada, ABD'nin güney bölgesinde 16 eyaleti kapsayan ve Türk-Amerikan iş dünyasını buluşturan önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Bu etkinlik, TACCS'ın Türk ve Amerikan iş dünyalarını bir araya getirme vizyonunun bir yansıması olarak dikkat çekiyor. TACCS, 2022 yılında kurulmuş olup, Türk ve Amerikan işletmelerini desteklemek, ortaklıkları teşvik etmek ve ticaret hacmini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Galada, ABD Dışişleri Bakanlığı Direktör Yardımcısı, ABD Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Temsilcisi ve Türkiye Bölge Sorumlusu gibi önemli isimlerin katılımıyla iş dünyasının önde gelen temsilcileri bir araya gelecek. Kuzey Miami Beach Belediye Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Evan S. Piper ana konuşmacı olarak yer alırken, gecenin sunumunu ünlü konuşmacı Dave Bricker üstlenecek.

TACCS Başkanı Erhan Çevikel, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "TACCS, Türk ve Amerikan iş insanlarını bir araya getirme vizyonuyla kurulmuştur. GALA etkinliğimiz, iş dünyasının çeşitli alanlarından profesyonelleri bir araya getirerek işbirliklerini güçlendirmeyi ve ticaret hacmini genişletmeyi amaçlamaktadır" dedi.

GALA'da, renkli sunumlar da yer alacak. İstanbul’un ünlü mikro sanat ustası Hasan Kale'nin özel bir sanat gösterisi sunacağı etkinlikte, Türk mutfağının lezzetleri olan baklava ve Türk kahvesi ikram edilecek. Ayrıca, şanslı misafirlere fal sanatı deneyimi yaşatılacak. Canlı müzik için Azeri Sanatçı Han Beyli ve Z Band sahne alacak.

Medya sponsoru She.Work, etkinlik kapsamında düzenlenecek sessiz müzayedeye katkıda bulunacak ve yapılacak bağışlar, TACCS'ın Türk kızlarını teknoloji alanında desteklemek için başlattığı inisiyatifte kullanılacak.

Daha fazla bilgi ve iletişim için https://taccs.us web sitesinini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine mail atabilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com