Pennsylvania'da Yürek Burkan Kavuşma

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan bir kadın, bir köpek sahiplenmek üzere gittiği barınakta iki yıl önce kaybolan köpeğine kavuştu.

Pennsylvania'da Yürek Burkan Kavuşma
12 Temmuz 2021 - 15:59 - Güncelleme: 12 Temmuz 2021 - 16:05
Bir kadın, gittiği barınakta sahiplenilebilir köpeklerin listesini karıştırırken kalbinin çarpmasına neden olan bir fotoğrafla karşılaştı.

Aisha Nieves'in iki yıl önce Pennsylvania'nın Allentown bölgesinde yaşarken kaybolan ve onu yasa boğan yavrusu ve en iyi arkadaşı Kovu orada tam karşısındaydı.

CNN üyesi WFMZ'ye konuşan Nieves, "O benim bebeğimdi. Her yere benimle gelirdi. Benim yatağımda yatardı." dedi.

WFMZ'nin bildirdiğine göre, Haziran 2019'da bir araba, Nieves'in bahçe çitine çarptıktan sonra köpeğin kaçabileceği büyüklükte bir delik oluştu. Minik yavru bir gün aniden bu delikten kaçıp kayboldu.

Barınak tarafından kurtarılan Kovu, burada evlat edinilmeye hazır olana kadar dört ay boyunca pire ve iltihaplanma için tıbbi tedavi gördü.

Tüm bunlardan habersiz olan Nieves bu süre boyunca, umutsuzca köpeğini aradı, ancak barınağa gelip köpeğini görüp görmediklerini sorduğunda artık çok geçti, çünkü Kovu başka bir aileye verilmişti.

Ancak yaklaşık iki yıl sonra ailenin korona virüs pandemisi nedeniyle tahliyeyle karşı karşıya kalması Kovu'yu barınağa geri vermelerine sebep oldu.

İşte tam o sıralar, Nieves yeni bir evcil hayvan ararken, yavrunun tanıdık yüzü web sitesinde yeniden karşısına çıktı.

Sağ gözünün üstündeki küçük yara izini tanıyan Nieves, bunun kendi bebeği olduğundan emindi ve hemen barınağı aradı.

Nieves ve Kovu yıllar sonra bir araya geldiğinde gören herkes Kovu'nun Nieves'in yavrusu olduğunu anladı.

İşte Aisha Nieves ve Kovu'nun kavuşma anları:



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com