Ohio'da Aşı Olana Çekilişle 1 Milyon Dolar Ödül

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde vali, Covid-19 aşısı olanlar arasından çekilişle her hafta bir kişiye 1 milyon Dolar ödül verileceğini duyurdu.

Ohio'da Aşı Olana Çekilişle 1 Milyon Dolar Ödül
13 Mayıs 2021 - 17:42
ABD'de her eyalet, aşı çalışmalarına hız katmak ve çekincesi olan halkı teşvik etmek amacıyla değişik aşı kampanyaları düzenliyor. Aşı olana bira ısmarlayanlar, tatlı ısmarlayanlar, 100 Dolar değerinde çek verenler...

Ama Ohio eyaletinde çok daha büyük bir teşvik ödülü kondu. Valinin yaptığı açıklamaya göre, 26 Mayıs'tan itibaren 5 hafta boyunca aşı olan kişiler arasından her hafta 1 kişi, 1'er milyon Dolarlık nakit para ödülü kazanacak.

Ohio Valisi Mike DeWine, ödülün sadece aşı olan yetişkinler için geçerli olacağını belirterek, ilk
talihlinin ise 26 Mayıs günü açıklanacağını söyledi. Böylelikle 26 Mayıs'tan itibaren 5 hafta boyunca uygulanacak olan çekilişle toplam 5 kişiye ödül verilecek.

Talihlilerin, Ohio'nun halka açık seçmen kayıt veritabanından seçileceği kaydedildi. Oy vermek için kayıtlı olmayan ancak çekilişe dahil olmak isteyenlerin, önümüzdeki haftalarda kullanıma açılacak bir web sitesi üzerinden kayıt olabileceği de duyuruldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com