NYC Belediyesinden Genç İstihdam Yaz Programı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehir belediyesi tarafından düzenlenen 'Genç İstihdam Yaz Programı / Summer Youth Employment Program' (SYEP), her yaz 14 ila 24 yaşları arasındaki New York'lu gençleri kariyer, keşif fırsatları ve ücretli iş deneyimi ile buluşturan, ülkenin en büyük genç istihdam programıdır.

NYC Belediyesinden Genç İstihdam Yaz Programı
08 Mart 2023 - 18:26 - Güncelleme: 08 Mart 2023 - 18:28

SYEP aracılığıyla yazın dört ay sürecek olan program sayesinde; katılımcılar farklı ilgi alanlarını ve kariyer yollarını keşfedebilir, üretken işyeri alışkanlıkları geliştirebilir, sosyal, sivil ve liderlik becerilerini güçlendiren öğrenme deneyimlerine sahip olabilirler.

Yapılandırılmış proje ve iş tabanlı fırsatlara katılarak, NYC gençliği, geleceğin kariyerlerine daha iyi hazırlanır.

NYC Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen bu programa başvurular bu yıl; 31 Mart 2023 tarihinde başlayıp, 26 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir. 100.000 gence iş fırsatı sağlayacak olan bu programı kaçırmayın! 

Programa katılan gençler iş deneyimi edinmenin yanında haftalık 25-40 saat arası çalışarak saatlik 15-22 dolar arasında para kazanabilirler.

Gençlik ve Toplum Geliştirme Departmanı fırsat eşitliği ilkesi ile hareket ettiğinden, engelli bireylere talepleri halinde yardımcı hizmetler sağlamaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com