Las Vegas'ın altındaki gizli yaşam: Köstebek insanlar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinin altında, 320 kilometrelik labirentlerde yaşayan "Köstebek İnsanlar" adlı yaklaşık 2000 kişilik bir topluluk, dış dünyadan izole bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor.

Las Vegas'ın altındaki gizli yaşam: Köstebek insanlar
25 Şubat 2024 - 20:42 - Güncelleme: 25 Şubat 2024 - 21:06

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinin altındaki 320 kilometrelik labirentlerde yaşayan insanların gizli yaşamları gün yüzüne çıktı.

Bu tünellerde yaşayan ve kendilerine "Köstebek İnsanlar" adını veren yaklaşık 2000 kişilik bir topluluk, dış dünyadan tamamen izole bir şekilde yaşamlarını sürdürdükleri belirlendi.

Yetkililer,tünellerdeki insanların bir kısmının akli dengesinin bozuk olduğu ve bir kısmının da uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele ettiği ifade ettiler.

Yeraltında akrep ve farelerin bulunduğu belirtilirken, bazı insanların uyuşturucu bağımlılığı ve borçları yüzünden tünellere sığındığı ifade ediliyor.Tünellerde yaşayanlar arasında kavgaların sıkça yaşandığı ve bir hiyerarşinin varlığından bahsediliyor.Resmi verilere göre, Las Vegas'ın altındaki tüneller, ABD'deki en büyük evsiz nüfuslarından birine ev sahipliği yapıyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com