Kusursuz Plan, Sonu Oldu!

ABD Arizona'da yaşayan bir genç, sırf işten kaçmak için kendisini kaçırılmış gibi gösteren bir prodüksiyona imza attı.

Kusursuz Plan, Sonu Oldu!
25 Şubat 2021 - 14:42
Polis kayıtlarına göre, 10 Şubat tarihinde bölgede yaralı ve bilinci gidip gelen biri olduğuna dair bir ihbar alındı. Polisler, elleri arkadan kemerle bağlanmış, ağzına da mor bir bandana tıkıştırılmış halde yerde yatan Brandon Soules'i buldular.

Soules ifadesinde, maskeli iki kişinin kendisini kaçırdığını, başına vurduklarını ve o zaman bilincini kaybettiğini, polisin kendisini bulduğu yerde uyandığını söyledi. Babasının çölde gömülü yüklü bir hazineye sahip olduğunu ve bu sebeple kaçırılmış olabileceğini de söyledi.

Günlerce bölgedeki tüm kamera kayıtlarını ve Soules'in telefon kayıtlarını inceleyen polis, adını verdiği kişilerle konuşmasından da, Soules'in anlattıklarını doğrulayacak bir kanıta ulaşamadı. Sağlık kontrollerinde de Soules'in vücudunda yaralanmaya dair hiçbir ize rastlanmadı.

Bu tutarsızlıklardan şüphelenen polis, Soules'e doğruyu söyletmeyi başardı. Coolidge şehrindeki 'Tire Factory' adlı bir lastik firmasında çalışan 19 yaşındaki Soules, sırf işten kaytarmak için aslında her şeyi kendisinin planladığını itiraf ettikten sonra, hem işten kovuldu hem de tutuklandı. Çölde babasına ait bir hazine de yokmuş.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com