Kahramanmaraş'tan Sonra The Simpsons Kehanetleri

The Simpsons dizisinin kehanetleri konuşulmaya devam ediyor. En son, dizinin bir bölümünde Kahramanmaraş'a gemi gönderildiği sahne ve günümüzde bu ilde yaşanan deprem felaketi dikkat çekmişti. Peki sırada ne var?

Kahramanmaraş'tan Sonra The Simpsons Kehanetleri
08 Mart 2023 - 17:35 - Güncelleme: 08 Mart 2023 - 17:38

Kahramanmaraş depremini önceden tahmin ettiği ileri sürülen The Sipmsons dizisinin 2023 yılı hakkındaki tahminleri merak ediliyor. Tüm bölümlerinde gizli mesajlarla gelecekte olacak olaylar hakkında bazı tahminlerde bulunan dizinin iddialara göre 2023 kehanetleri ortaya çıktı.

Peki ama dizinin kehanetleri arasında başka neler yer alıyor?
Daha önce de The Simpsons dizisinde bazı olayların önceden bilindiği iddia edilmişti. Buna göre 1997 senesinde yayınlanan bir bölümde 2018 Dünya Kupası'nda yaşanacak olaylar doğru bilinmişti.

Simpsons'ın ayrıca Covid-19 pandemisini, Donald Trump'ın başkanlığını ve daha birçok olayı önceden bildiği iddia ediliyor.

The Simpsons, en son Türkiye'de gerçekleşen Kahramanmaraş depremiyle ilgili bir sahneye yer vermişti. Bu sahnede iddialara göre Türkiye'ye yardım gemileri geldiği görülmüştü. Bölümde, Kahramanmaraş adının geçmesi izleyenleri şaşırtmıştı.

Bu durumun gündem olmasıyla birlikte The Simpsons'ın 2023 hakkındaki kehanetleri de konuşulmaya ve yorumlanmaya başlandı. İşte o tahminler:

İlk olarak The Simpsons dizisinde geçen bir diyalogta, enflasyon ve ekonomik krizin yükseleceği belirtiliyor. Homer Simpson'a yaklaşan bir adam "Anarşi! Amerika'daki medeniyetin sonu geliyor." diyor. Homer ise buna karşılık olarak "Amerika batamaz. Biz Antik Roma kadar güçlüyüz." diyor. Bunun üzerine adam Homer'a dünyanın sonunun geldiği bir video gösteriyor. Videoda açlık ve petrol zirveleri yer alıyor.

Diğer bir iddia ise dizinin bir bölümünde yayınlanan sahneye göre korona virüsten daha kötü bir virüsün ortaya çıkacağı. Nitekim dizinin karakterlerinden Homer, bu virüsten dolayı oldukça zor zamanlar yaşıyor.

The Simpsons hayranı bir TikTok hesabının paylaşmış olduğu görüntülere göre, bölümlerde 2023 yılında Çin ve ABD arasında savaş yaşanacağına dair bir izlenim verildi. Görüntülere göre dizinin bir sahnesinde haber spikeri "ABD ile Çin arasında bir savaş çıktığını üzülerek bildiriyorum. Büyük bir nükleer saldırının 1 saat içinde kıyılarımıza ulaşması bekleniyor." şeklinde anons geçiyor. Ayrıca hatırlarsanız Rusya-Ukrayna Savaşı hakkında da The Simpsons'ın tahminleri tutmuştu.

Dizinin diğer bir tahmini ise Mars'ta yaşam! The Simpsons'ın, 2026 ve 2050 yılları hakkındaki kehanetleri de şaşırtıyor. Bir iddiaya göre, insanların Mars'a seyahat edeceği anlatılıyor. Ayrıca dizinin 27. sezonunun 16. bölümünde karakterlerden Marge ve Lisa Mars'ta yaşayan ilk insanlar olmak için gönüllü oluyor. Yine bu ikili 2026 senesinde Kızıl Gezegen'e yollanıyor.

Diğer bir iddia ise, bir bölümde, dünya genelinde zombi salgını yaşanacağı olmuştu. 

KAYNAK: Bildirgen Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com