'Çip Varsa Bill Gates Avradına Takardı'

Bill Gates hakkında çıkan 'insanlara çip takacak' iddiası için "Koyabilse avradına çip koyar" diyen Azerbaycanlı sunucu Sevda Resulqizi'den ilginç bir yorum daha geldi. Tüm sosyal medyanın eğlence konusu oldu.

'Çip Varsa Bill Gates Avradına Takardı'
07 Mayıs 2021 - 16:55
Azerbaycan'ın ARB TV kanalında 'Güne Doğru' programının sunucusu Sevda Resulqizi, son günlerde boşanma kriziyle gündemde olan Bill Gates hakkında, daha önce çıkan 'korona virüs aşısı yaptıran kişilere çip takacak' iddiası hakkında şu yorumu yaptı: "Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları kontrol edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar." Resulqizi'nin bu ifadeleri, sosyal medyada viral oldu.

'Çip Varsa Kocama Yerleştiririm'
Çip söylentisine inanmadığını belirten Resulqizi, "Madem böyle bir şey var, benim aklıma gelen Bill Gates'in de aklına gelebilir. Eğer böyle bir imkanım olursa kendi ailemden başlarım, kocama yerleştiririm, zamanında gitsin gelsin... Eğer çip diye bir şey varsa, ben ona inanmıyorum, bir yolunu bulur kendi karısına yerleştirir." diyerek tekrar sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com