ABD'ye Kaçan Eylem Tok ve Oğlu İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı!

İstanbul Eyüpsultan'da trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında, yurt dışına kaçmalarının ardından kırmızı bülten çıkarıldı.

ABD'ye Kaçan Eylem Tok ve Oğlu İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı!
23 Mayıs 2024 - 14:31

İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Yurt dışına kaçan yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

1 Mart 2024 tarihinde saat 23.50 sıralarında, 17 yaşındaki T.C.'nin seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, birden fazla kişi yaralanmıştı.

Ehliyetsiz sürücü T.C., kazanın ardından annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçırıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kazanın hemen ardından 2 Mart 2024 tarihinde anne Eylem Tok hakkında "Suçluyu kayırma", oğlu T.C. hakkında ise "Bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek" suçlarından yakalama kararı çıkardı.

Başsavcılık, 7 Mart'ta anne ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılması talebini Adalet Bakanlığına iletti. Bu talep kabul edilerek yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com