ABD Açıkladı: Çin Korona Virüs İle III. Dünya Savaşına Hazırlanıyor!

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı elindeki belgelere dayanarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABD Açıkladı: Çin Korona Virüs İle III. Dünya Savaşına Hazırlanıyor!
10 Mayıs 2021 - 14:38
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın ulaştığı belgeye göre, Çin'de bilimadamları altı yıldır korona virüs dahil, biyolojik ve genetik silahlarla Üçüncü Dünya Savaşı için hazırlık yapıyorlar. Çin böyle bir çatışmada 'zaferin temel silahı' olacak bir bio-silahın prototipini oluşturmuş durumda. Amaç, düşmanın sağlık sistemini çökertmek.

Bu son bulgular, korona virüsün Çin'deki bir laboratuarında üretilip bilinçli olarak sızdırılmış olabileceğine dair endişeleri yeniden gündeme getirdi.

"HASTALIKLAR SİLAH YAPMAK İÇİN MANİPÜLE EDİLİYOR"
The Australian gazetesinin haberine göre, Çin Halk Kurtuluş Ordusu'ndaki bilimadamlarının
hazırladığı dosya, hastalıkların 'daha önce hiç görülmemiş bir şekilde' nasıl silah olarak
kullanılabileceğinin yollarını gösteriyor.

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'e yakın olan isimlerin, ülkenin laboratuvarlardaki faaliyetlerine ilişkin düzenleme eksikliğine dair artan korkuların ortasında, 'büyük endişeler uyandırdığını' söylüyorlar.

Belgeyi hazırlayanlar, sırasıyla kimyasal ve nükleer olarak tanımlanan ilk iki dünya savaşının aksine, olası bir üçüncü dünya savaşının 'biyolojik' olacağı konusunda ısrar ediyor.

"ZAFER İÇİN TEMEL SİLAH"
Japonya'ya atılan iki atom bombasının onları teslim olmaya zorladığını ve İkinci Dünya Savaşı'nın sonunu getirdiğini öne süren araştırmaya atıfta bulunarak, biyolojik silahların üçüncü bir dünya savaşında 'zafer için temel silah' olacağı iddia ediliyor.

Bu arada araştırma ayrıca, böyle bir saldırının hastanede tedavi edilmesi gereken hasta sayısında artışa neden olacağını ve bu durumun 'düşmanın sağlık sisteminin çökmesine neden olabileceğini' belirtiyor.

Diğer endişeler arasında, virologların daha bulaşıcı ve daha ölümcül olduğu söylenen yeni virüsler yarattığı Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde, Çin'in 'İşlev Kazanımı' araştırması yer alıyor.

Wuhan Viroloji Enstitüsü, 2002'deki SARS salgınından bu yana yarasalardan çok sayıda korona virüs topluyor. Ayrıca, bu yarasa virüslerinin insan hücreleriyle nasıl etkileşime girdiğini açıklayan makaleler yayınladılar.

BÜYÜK TEHLİKE ARZ EDİYOR
ABD Dışişleri komitesi başkanı Tom Tugendhat, "Bu belge, üst düzey parti liderliğine tavsiyelerde bulunanların hırsları hakkında büyük endişeler uyandırıyor. En sıkı kontroller altında bile bu silahlar büyük tehlike arz ediyor." ifadelerini kullandı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), canlı hayvan pazarlarının Covid-19 gibi bulaşıcı hastalıkların ortaya
çıkmasına neden olabileceğini ve bu tip yerlerin sağlık için risk yarattığını Wuhan incelemeleri
sırasında duyurmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com